Rad Rodgers Radical Edition 26 Şubat'ta Çıkacak

12.02.2019 19:20 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı THQ Nordic, Rad Rodgers Radical Edition'ın 26 Şubat'ta Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Radical Edition ana oyuna ek olarak iki oyunculu yan yana co-op, Battle modu, yeni oynanabilir karakterler, yeni yetenekler, yeni mini oyunlar, yeni seviyeler, yeni gizemler, yeni toplanabilirler ve yeni açılabilirler içerecek.

Yeni içeriklerin hepsi 26 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC versiyonlarına ücretsiz bir güncelleme ile eklenecek.

Ana oyunun tanıtım yazısı:
 

Rad, neşeli ama muhtemelen video oyunlarına çok fazla vakit harcayan bir çocuktur. Uzun bir oyun gecesinde sızdıktan sonra Rad, oyun konsolunun kendi kendine yeniden açıldığını fark eder. Birdenbire açılan bir portal Rad'ı içine çeker ve başkahramanın kendisi olduğu bir video oyunun içerisinde kısılı kalır.

Dusty, Rad'ın iyi kalpli ama bozuk ağızlı, duygusal konsoludur. Hızı eskisi gibi olmasa da, performansından kaybettiklerini tecrübesi ve tavrıyla kapatır!

Rad ve Dusty'nin serüvenleri ilk dünyayla başlayıp onları 7 tehlikeli, aksiyon dolu, mizahi, hardcore platform bölümünde ilerliyor. Bu ölmekte olan orman dünyası tehlikeli bir enfeksiyonla kaplanmış durumda ve onu kurtarıp Yaşlı Ağaç'ı yeniden diyarın gardiyanı konumuna getirmek garip ikilimize düşüyor.
 
Yeni oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rad Rodgers Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slipgate Ironworks Dağıtıcısı: HandyGames Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 2 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 4 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler