Rage 2: TerrorMania Çıkış Fragmanı

14.11.2019 20:32 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Bethesda Softworks'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Avalanche Studios ile id Software'in yaptığı Rage 2'nin ikinci genişleme paketi TerrorMania'nın çıkış fragmanı paylaşıldı. TerrorMania; bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişime açıldı.
 
Genişleme paketinin tanıtım yazısını ve çıkış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Yeni Konum: Deadlands – Çorak Vadi'nin alternatif gerçeklik versiyonunu keşfedin. Genişleme paketini tamamladıktan sonra Deadlands'deki her konuma geri dönüp onları tekrar yaşayabileceksiniz.

Yeni Düşman: Ölüler Ordusu – Goon Squad, Immortal Shrouded, River Hogs ve Abadon Muties gibi tanıdık grupların yaşayan ölü versiyonlarıyla mücadele edin.

Yeni Silah: Sword of Transitus – Çorak Vadi'nin büyücüsü Sword of Transitus'un nasıl da kadim ve akıl almaz bir güçle dolu, büyülü bir nesne olduğundan, dünyalar arasında geçit açabileceğinden falan bahsedip duruyor. Ama bu silah aynı zamanda milleti lokma lokma doğrayabilen süper havalı bir kılıç, ki bu bizce çok daha önemli. Sword of Transitus'un gücünü biriktirip yıkıcı güç atışları yapın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler