Rage 2 için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

15.05.2018 17:06 Gazali Çetinkaya

 
   Bethesda Softworks ve geliştiriciler id Software ile Avalanche Studios açık dünya FPS oyunu Rage 2'nin ilk resmi oynanış fragmanını yayınladı. 
 

Toplum, hukuk ve düzenden yoksun bir distopya dünyasında geçecek Rage 2 her yere gidebileceğiniz, her şeye ateş edebileceğiniz ve her şeyi patlatabileceğiniz gerçek açık dünya first person shooter deneyimini bir araya getiriyor.
 
2185 yılında, insanlığın sayıları azalmaktadır. Gaddar ve kana susamış çeteler açık yollarda dolaşıyorlar ve acımasız Otorite demir yumrukla kalanları yönetmeye çalışıyor. Sen son korucu Walker'sın ve evin soyulup ölüme terk edildiğinde Otorite ile savaşmak ve onların kurallarını ezmek için affetmeyen arazilerde gerekli araçları ve teknolojiyi bulmak için kana susamış çetelerle mücadele edeceksin.

 
   Rage 2, İlkbahar 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 1 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 4 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 5 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 5 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler