Rage Ekim Ayına Ertelendi

Rage, grafikleri ile şimdiden oyuncuların büyük beğenisini topladı
10.06.2011 12:50 Alkan Adakaner


     2011 yılının en çok beklenen oyunlarından birisi de hiç kuşkusuz Rage. id Software tarafından geliştirilen ve son videoları ile büyük beğeni toplayan oyun için biraz daha beklememiz gerekecek.
 
     Daha önce 15 Eylül'de piyasaya çıkacağı açıklanan Rage'in yeni çıkış tarihi 7 Ekim olarak açıklandı. Sadece 20 günlük bu ertelemenin nedeni satış politikası gibi görünüyor. Yine de Rage ile aynı günde Dark Souls, Twisted Metal ve Darkness II'nin de çıkacağını belirtelim.
 
     Bethesda erteleme dolayısıyla üzgün olduğunu belirtse de sanırım Rage gibi bir oyun için 20 gün beklemek sorun olmaz. Zaten 2011 sonunda oyun yağmuru var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 6 Dk önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 35 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler