Rage Xbox 360'ta 3 Disk Olacak

RAGE bu yılın en iyi oyunlarından birisi olmaya aday
25.09.2011 00:06 Alkan Adakaner


     Rage'in Xbox 360 hard diskinde 21-22 GB'lık yer tutacağı daha önce John Carmack tarafından açıklanmıştı. Şimdi de oyunun 3 disk olacağı oyunun yaratıcı yönetmeni Tim Willits tarafından onaylandı.
 
    id Software yetkilisi oyunun 3 diskini de konsola yüklememizin şart olmadığını söylüyor; çünkü bu disklerden 2 tanesi oyunu senaryo moduna ait, bir tanesi ise tamamen multiplayer modlar için ayrılmış durumda.
 
    Eğer Xbox 360'ınızın hard diskinde yeterince yer yoksa ilk diski yükleyip oyunun yarısını bitirdikten sonra 2. diske de aynı işlemi yapabileceksiniz. Yani sürekli disk değiştirme gibi bir derdiniz olmayacak. Zaten yeterince uzun bir oyun olan Rage'te bu tür disk değişikliklerini sorun olmaz gibi görünüyor.
 
    Bu arada daha önceki bir haberimizde de aktardığımız gibi Playstation 3 sürümü tek bir Blu-Ray diskte olacak, ama 8 GB'lık kurulum isteyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler