Rage için DLC Planı Var

16.08.2010 11:58 Ersin Kılıç


 
     ID Software'ın yeni oyunu Rage duyurulduğunda farklı bir yapım olacağı her halinden belliydi. Kıyamet sonrası görünümü ve geçtiği dünyanın dinamikleri ile merakımızı perçinleyen oyunun çıkış tarihi için ise eminim herkes bu dönemde olmayacağına hemfikirdi. Gene de oyunun 15 Eylül 2011 olarak duyurulan çıkış tarihi eminim benim kadar bir çok oyunseveri de şaşırtmıştır.
 
     QuakeCon fuarından oyun ile ilgili yeni bir açıklama daha geldi. ID Software yetkilileri daha çıkmasına bir yıldan fazla olan oyun için indirilebilir içerik planlarının olduğunu açıkladı. Konu ile ilgili QuakeCon'da kısa bir açıklama yapan Tim Willits, henüz tam anlamıyla düşünülmüş bir içerik planlarının olmadığını fakat bu konunun önemli olduğunu belirtmiş.
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan oyuna içerik planlanması oldukça doğal birşey. Hatta firmaların en az oyun kadar bu içeriklerden de iyi bir kazanç elde ettiklerini biliyoruz. Fakat oyun çıkmadan önce duyurulan veya ima edilen bu içerik paketlerini şahsen doğru bulmuyorum. Sizi bilmem ama bende sanki oyundan bir parça kesilecekmiş hissi uyandırıyor. Daha önce böyle örnekleri de gördüğümüz için sanırım bazı oyunseverlerin paranoyaklaşmaya hakkı var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler