Rage'in Çizgi Romanı Duyuruldu

11.03.2011 22:05 Gökhan Yılmaz

     Bethesda Softworks, id Tech 5 ile geliştirilen Rage'in, hikayesini destekleyecek çizgi roman serisinin çıkacağını duyurdu.
 
     Çizgi roman serisi üç bölümden oluşacak ve Rage'de olduğu gibi, bir gök taşının Dünya'ya çarpmasının meydana getirdiği kıyameti ve sonrasını anlatacak.
 
     Çizgi roman projesi Rage'in kreatif yönetmeni olan Tim Willits tarafından yönetilirken, Arvid Nelsion tarafından kaleme alınıyor ve Andrea Mutti tarafından çiziliyor. Glenn Fabry ise sayıların kapaklarını tasarlıyor.
 
     Serinin ilk sayısı 22 Haziran tarihinde çıkacak. İlk sayının kapağı olduğunu tahmin ettiğimiz görsel tasarım aşağıda bulunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler