Rage'in Grafiksel Gücü Bu Ekran Görüntülerinde

18.06.2010 14:06 Alkan Adakaner


 
     Rage ile ilgili çalışmalarına devam eden ID Software her ne kadar oyunun çıkış tarihi ertelese de yeni görüntülerle ilgimizi sıcak tutmaya devam ediyor. Yeni ekran görüntüleri de bunun kanıtı.
 
     Önceki görüntülere göre çok üst düzey olan yeni 4 ekran görüntüsü özellikle karakter modellemeleri ile dikkat çekiyor. ID Software gerçekten çok iyi bir iş çıkarmış, tabi görüntüler üzerinde oynama yapılmadıysa ve birebir oyuniçinden alındıysa.
 
     Hatırlarsanız ID'den Tim Willits daha önce her oyunlarının bir diğerinden daha iyi olması gerektiğini söylemişti. Bu da firmanın ne kadar hırslı olduğunu gösteriyor. Doom 4'ün Rage'ten bile daha iyi olacağını söyleyen yetkilinin sözleri gerçekleşecek mi göreceğiz.

     Grafiksel şov yaşatacak gibi görünen Rage'in yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler