Rage'in Kapak Tasarımı + Yeni Görüntüler

02.08.2011 17:36 Ersin Kılıç


     Çıkış tarihi yaklaştıkça Rage için yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Sıklaşan yapımcı günlükleri ile merakımızı gideren Rage'in Kuzey Amerika kapak tasarımı belli oldu.
 
     Öncelikle kapak tasarımını çok beğendiğimi söylemeliyim. Oyunun post apocalyptic, yani kıyamet sonrası havasını bir hayli güzel yansıtan logo ile süslenen bu kapak tasarımında, tek başına kalmış karakterimize de vurgu yapılmış. Kapak tasarımında asıl dikkat çeken nokta ise tabi ki oyun dünyasında iz bırakan oyunlara itafen "Quake ve Doom'un yapımcılarından" ifadesi olmuş.
 
     Umarız Avrupa kapak tasarımında da benzer bir görsellik sunulur. Oyunun kapak tasarımına ve yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler