Rage'in Silahlarına Yakından Bakıyoruz

Kullandığımız robot ve sabit silahlarda dikkat çeken noktalar arasında yer alıyor.
15.07.2011 12:07 Ersin Kılıç


     Yayınlanan her yeni videosu ile daha fazla bilgiye sahip olduğumuz id Software'in yeni oyunu Rage için yeni bir yapımcı günlüğü videosu daha yayınlandı. Son video ile oyunun dünyasını anlatan yapımcılar, bu sefer de Rage'te bulunan silah ve cephanelere yer vermiş.
 
     Video tıpkı bir önceki yapımcı günlüğünde olduğu gibi oyundaki karakterlerden birinin konuşması ile açılışını yapıyor. Daha sonra ise oyunun bir FPS olduğu fakat içerisinde araç sürme ve araç savaşları gibi dinamikleri barındırdığına da değinilmiş.
 
     Bir önceki videoda olduğu gibi oyunun yapımcılarından Tim Willits, Matt Hooper ve Jason Kim'in sunumlarıyla eşlik ettiği bu videonun asıl teması ise az öncede söylediğim gibi oyundaki silahlar olmuş. Videoda oyunda kullanacağımız bazı silahlar ve mermi çeşitlerine de değinilmiş. Ayrıca her silaha göre değişen ölüm animasyonları da videoda anlatılan konulardan birisi olmuş. Birçok farklı silah kullanacağımız oyunun videosunda yapımcıların favori silahlarını da öğreniyoruz.

     Rage'in bir önceki yapımcı günlüğünün Türkçe altyazılı versiyonunu buradan, bu yeni videoyu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler