Rage'in Yeni Videosu Sesler Üzerine

Uzun bekleyişin sona ermesine kısa bir süre kaldı.
12.08.2011 12:56 Ersin Kılıç


     Çıkış tarihi yaklaşan rage için yeni yapımcı günlükleri gelmeye devam ediyor. Çıkış tarihine kadar devam edecek olan bu yapımcı günlüklerinin altıncısı yayınlandı. Rage'in bu yeni videosunda oyundaki sunum ve ses unsurlarına değinilmiş.
 
     Diğer yapımcı günlüklerinde olduğu gibi oyunun bu videosunda da birçok yapımcının görüşlerine yer verilmiş. Videonun ilk dakikalarında Rage dünyasından bahsediliyor. Post Apocalyptic yapıyı sonuna kadar hissedeceğimiz bu dünyada her köşede bir tehlikenin bizi beklediğine değinilmiş. Her şeyin yıkılmış ve harabe bir şekilde gözükeceği bu dünyada mekan tasarımlarının ise çok başarılı olduğunu şimdiden söyleyebiliriz.
 
     Birçok aksiyon sahnesinin de barındıran oyunun bu videosunun ilerleyen dakikalarında ise seslendirme unsurlarından oyundaki mekanların yaratılmasına kadar bir çok unsura yer verildiğini görüyoruz. 7 Ekim'de rafları ısıtacak olan rage'in bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler