Rage'in Yeni Videosunda Düşmanlar Tanıtılmış

Oyun Ekim ayı başında çıkışını yapacak.
28.07.2011 18:27 Ersin Kılıç

 
     Çıkış tarihi yaklaştıkça Rage için oyunu anlatan yeni yapımcı günlüğü videoları da gelmeye devam ediyor. Daha önce oyunun geçtiği dünya ve silahlar gibi öğelere değinen oyunun yapımcıları, Rage'in beşinci yapımcı günlüğü videosunda ise oyunda yer alan düşmanlar hakkında bilgi veriyorlar.
 
     Macera ve araştırma öğelerine de yer verilen Rage'in FPS dinamiklerine sahip olduğunun belirtildiği bu videoda daha sonra ise videonun ana konusu olan düşmanlara geçiliyor. Burada oyunda bulunulan bölgelere göre farklı klanlar ile karşılaşacağımızı anlıyoruz. İşin asıl ilginç olan noktası ise her klanın farklı savaş silahlarına ve farklı saldırı tekniklerine sahip olması. 
 
     Videoda klanların nasıl özelliklere sahip olduğuna da değinilmiş. Örneğin bazı klanlar atik bir yapıya sahipken bazıları ise size temkinli yaklaşacak. Bazı klanlarda ise uzaktan kumanda ile yönetilebilen özel silahlar olacağı belirtilmiş. Zaten sizin de kullandığınız bu silahların kimin tarafından yapıldığı da böylelikle açıklanmış oluyor. 
 
     Videonun ikinci kısmında ise daha tehlikeli olan mutantlara yer verilmiş. Boyutları da değişen bu düşmanlarımız dışında oyunda tam donanıma sahip askeri güçlerle de karşılaşacağız ve anlaşılan oyunda bizi zorlayan en büyük etkenlerin başında bu askerler gelecek. Oyunun yapım aşamasından da görüntüler içeren oyunun bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler