Rage'ten 8 Dakikalık Oynanış Videosu

Rage ile farklı bir maceraya yelken açacaksınız.
03.06.2011 19:04 Ersin Kılıç


     John Carmack imzasını taşıyan Rage için yeni bir video daha yayınlandı. Oyunun bir bölümünden görüntüler içeren bu video yaklaşık sekiz dakika uzunluğa sahip.
 
     id Software'in yeni grafik motoru idTech 5'in gücünü sonuna kadar kullanan Rage'in bu videosu oyunun kıyamet sonrası havasına sahip olan minik şehrinde açılışını yapıyor. Bardan çıktıktan sonra arka sokaklarda dolaşıyor ve görevimizi de alıyoruz. Kanalizasyona girmemi ile birlikte oyunda aksiyon sahneleri de başlamış oluyor.
 
     Silah seçenekleri bakımından geniş bir yelpazeye sahip olacağına kesin gözüyle bakabileceğimiz Rage'in bu videosunda düşman yapay zekası her ne kadar çok iyi olmasa da türe göre başarılı sayılacak bir dinamiğe sahip olduğunu görüyoruz. genelde üzerimize koşarak gelen düşmanlar bazı anlarda siper alıp, taksitsel ilerleyebiliyor. Videoda en dikkat çeken nokta ise rakiplerimize fırlattığımız kamalar oluyor.  Bu anlarda fırlattığımız kamanın rakibe saplandığını videoda bile hissedebiliyoruz.
 
     Oyunun grafikleri ise her zaman olduğu gibi oldukça farklı gözüküyor. Açık alanlarda tablo gibi görüntülere sahip olan Rage, anlaşılan kapalı alanlarda da bambaşka bir atmosfer ile karşımıza çıkacak. 
 
     Eylül'de PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan Rage'in yaklaşık sekiz dakika uzunluğundaki bu oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler