Rage'ten Gaza Getiren Bir TV Reklamı

Oyunda bizi bekleyen yaratıklardan sadece birisi.
15.09.2011 18:00 Ersin Kılıç


     Doom ve Quake gibi oyunları sektöre kazandırarak birçok yeniliğe imza atan id Software'in yeni oyunu Rage için gaza getirici bir televizyon reklamı yayınlandı.
 
     Yapım ekibinin az önce bahsettiğim oyunlarına da vurgu yapılan bu videoda bazı önemli sitelerin oyun hakkındaki çarpıcı yorumlarına da yer verilmiş. Videoda karşılaşacağımız bazı düşmanlardan boss savaşlarına, çatışma sahnelerinden araba kovalama sahnelerine kadar oyunun sahip olduğu birçok oynanış dinamiğine yer verilmiş.
 
     Ayrıca videodaki sahneler ve müziğinde oldukça uyumlu olduğunu ve iyi bir kurgu yapıldığını görüyoruz. 7 Ekim'de çıkışını yapacak olan Rage'in yayınlanan bu TV reklamına aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler