Rage'ten "Gearhead Vault" Oynanış Videosu

Mayor Red, Rage'in dünyasındaki büyük oyunculardan birisi
26.08.2011 09:23 Alkan Adakaner


      Rage bu yılın en çok beklenen oyunlarından birisi. Sıradan bir FPS olmanın ötesine geçecek oyun serbest bir dünyada geçecek olması, muhteşem grafikleri, araba yarışları ve kıyamet sonrası atmosferi ile bizi heyecanlandırıyor.
 
     Bu sıradışı oynun geliştiricisi id Software de merakımızı yeni videolarla gidermeye devam ediyor. Yeni yayınlanan yaklaşık 5 dakikalık oynanış videosunda Subwaytown'ın yöneticisi Mayor Red'i ziyaret edip ondan bir görev alıyoruz.
 
     Bu görev sırasında yine oldukça zevkli görünen çatışma sahnelerine de tanık oluyoruz. Videoda gözümüze çarpan şey ise robotlarımızı kullanmanın hayatta kalmak için önemli bir yere sahip olması.Yani sadece yetenekli bir atıcı olmamız yeterli olmayacak.
 
    Diğer yandan grafiklerden de bahsetmeden geçemeyeceğim. Özellikle Major Red'i ziyaret ettiğimiz sırada oyun dünyasında grafiklerin ne duruma geldiğini bir kez daha düşünebilirsiniz. Gerçekten de bu nesil görsel olarak harika şeyler sunabiliyor. Rage de bunun en büyük kanıtı.

    Oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler