Rage'ten Nefes Kesici 'İsyan' Videosu

Rage çok uzun yıllar yapım aşamasındaydı, sonunda raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.
05.08.2011 00:56 Levent Polater

 
    Hâli hazırda Quakecon 2011 başlamışken RAGE'den yeni bir video görmeseydik büyük hâyâl kırıklığına uğrardık doğrusu.
 
     Ama id bizi yanıltmadı. İd Software'in lideri John Carmack bugün sahneye çıktı ve 'Uprising' (Başkaldırış - isyan) adlı yeni videoyu gösterdi. RAGE'den alışık olduğumuz şeyleri yeni videoda da görmekteyiz. Müthiş grafikler, post-apokaliptik bir dünya ve Mad-max tarzı ölümcül yarışlar.
 
     Ekim ayında PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyun için tanıtımlar hızlanmaya başladı. Bu videolar daha başlangıç.
 
    RAGE'in tehlikeli dünyasında kendimizi 'Authority''ye (Otorite) karşı baş kaldıran bir isyan örgütünün içinde bulacağız. İsyankarların kasabasında her şey normal iken bu kasabadan birazcık uzaklaşmanız ile envai çeşit mutant veya örgütlerin hedefi olursunuz. Videodan anlaşıldığı üzere ana göreviniz otoriteyi durduracak önemli bir anahtar. Bu anahtarı da keşfetmek size ve diğer isyankarlara düşüyor. Bol şans!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tchia Switch Konsoluna Geliyor 39 Sn önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler