Raiden, Işın Kılıcı Kullansaydı?

23.08.2010 12:45 Ersin Kılıç


     Oyun sektöründe hatırı sayılır bir yere sahip olan Metal Gear Solid serisi, bir çok karakteri de fenomen haline getirdi. Bu karakterlerden birisi de ikinci oyunda seriye dahil olan Raiden.
 
     Her ne kadar ilk başta bir çok MGS hayranı tarafından yadırganıp sevilmese de özellikle dördüncü oyunda Raiden eminim bir çok MGS hayranını ters köşeye yatırmıştır. Öyle ki serinin en ağır toplarından biri olan bu karakterin başrolde yer alacağı MGS: Rising adlı bir oyunda yapılıyor.
 
     Bildiğiniz gibi bu oyunda Raiden'in nasıl dördüncü oyundaki haline büründüğünü öğreneceğiz. Hikaye adına da oldukça önemli olan oyunda Raiden kılıcını var gücü ile savuracak. Peki Raiden'in elinde bir samuray kılıcı yerine Star Wars serisi ile özdeşleşen bir ışın kılıcı olsaydı, nasıl bir görüntü ortaya çıkardı? Mad Black Gamer adlı site, hazırladığı küçük bir video ile bu sorunun yanıtını bulmuş. After Effect ile hazırlanan bu ilginç videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=1538]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler