Raiders of the Broken Planet | Kapalı Beta ve Yeni Fragman

09.05.2017 15:56 Gazali Çetinkaya

 
   Castlevania: Lords of Shadow oyunlarının yapımcısı MercurySteam Entertainment, S.L. tarafından geliştirilen Raiders of the Broken Planet'in kapalı beta tarihi duyuruldu.
 
   Kapalı beta PlayStation 4, Xbox One ve PC'de 13 Mayıs ve 14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. İlgilenenler buradan kayıt olabilir. 
 
   MercurySteam oyunun tek kişilik modundan da bahsetti. 
 
   Raiders of the Broken Planet yakında Alien Myths tek kişilik mücadelesi ile birlikte çıkış yapacak ve ardından ek olarak üç bağımsız tek kişilik mücadele 2017 boyunca oyuna gelecek. Bunlar ise Wardog Fury, Hades Betrayal ve Council Apocalypse. Her bir tek kişilik mücadele paralel bir hikaye anlatır ve yeni görevler, yeni karakterler, tonlarca içerik sunarak Raiders'ın bilim kurgu evreni geliştirir ve büyütür.
 
   Ayrıca asıl odak noktası asimetrik online coop Raiders of the Broken Planet için yeni bir oynanış fragmanı da yayınlandı. 
 
   Raiders of the Broken Planet 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler