Railway Empire: Nintendo Switch Edition Tekrar Ertelendi, 19 Haziran'da Çıkacak

21.04.2020 19:57 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Gaming Minds Studios, Railway Empire: Nintendo Switch Edition çıkış tarihini bir kez daha erteledi.

Switch versiyonunun normalde 14 Şubat'ta çıkması planlanıyordu. Daha sonra 27 Mart'ta ertelendi ve 27 Mart'ta da çıkmadı. Yeni çıkış tarihi bugün 19 Haziran olarak duyuruldu. Ana oyunla birlikte daha önce çıkmış tüm indirilebilir içerikleri ve iyileştirmeleri içerecek. $39.99 fiyattan satışa sunulacak.
 
19. yüzyıl Amerika'sında geçen tren yolu simülasyonu ilk olarak 26 Ocak 2018'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkmıştı. Railway Empire'da detaylı ve kapsamlı bir demiryolu ağı yaratıp, detaylıca modellenmiş 40'dan fazla tren satın alıp, istasyon, bakım binaları, fabrikalar ve turistlerin ilgisini çekecek etkinliklerle yapıp ya da satın alarak seyahat ağınızı rekabette öncü kılmaya çalışıyorsunuz. 
 
Switch versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Railway Empire: Nintendo Switch Edition Platformlar: Geliştirici: Gaming Minds Studios Dağıtıcısı: Kalypso Media Tür: tren yolu simülasyonu Çıkış Tarihi: 27 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler