Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan 5 Ekim'de Çıkış Yapacak

21.09.2021 21:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Skybound Games ve geliştirici ManaVoid Entertainment, 2.5D macera RPG oyunu Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan'ın 5 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Billy, utangaç ve neşeli bir çocuktur. Bir gün, kötü Leviathan dünyayı siyah-beyaz bir sefaletle lanetler ve artık dünya neşesiz, renksiz ve korkutucu görünmektedir. Billy, Dünyayı kurtarmak için yola koyulur!

-Gizli adalardaki karanlık mağaralardan fırtınalı denizlerdeki saklı koylara tehlikeyle dolu zengin bir dünyayı keşfedin! 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1106830/Rainbow_Billy_The_Curse_of_the_Leviathan/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ManaVoid Entertainment Dağıtıcısı: Skybound Games Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler