Rainbow Six: Patriots, Yeni Nesil Konsollar Çıktığı için İptal Edilmiş

18.06.2014 17:36 Ömür Gencer


     Uzun yıllar boyunca geliştirilen daha sonra iptal edilen Rainbow Six: Patriots, bildiğiniz üzere Rainbow Six: Siege adı ile geçtiğimiz E3'de karşımıza çıktı. Duyurusu 2011 yılında yapılan bahtsız Rainbow Six: Patriots'un neden iptal edildiği konusunda geliştirici firma Ubisoft'tan bir açıklama geldi.
 
     Ubisoft teknik sanatçısı Oliver Couture, oyunun geçtiğimiz nesle geliştirildiği için iptal edildiğini açıkladı. Couture şöyle devam etti:
 
     "Tamamen açık olmak gerekirse üç buçuk yıl Rainbow Six: Patriots üzerinde çalıştım. Oyun geçtiğimiz nesil yani PlayStation 3 ve Xbox 360 içindi.Yeni nesil konsollar da kapıdaydı ve yeni nesli de deneyim etmek istedik. Yıkım teknolojisi üzerinde çalışıyorduk. Bu teknoloji oyunu gerçekten değiştiriyordu ve eski nesle uyarlamaya çalıştık ama başarısız olduk. Bü yüzden her şeyi silip yeniden yapmanın oyuncular için en iyisi olacağına karar verdik. Son bir buçuk yıldır Siege üzerinde çalışıyoruz."
 
     Sunumuyla büyük heyecan uyandıran Rainbow Six: Siege; PC, Xbox One ve PlayStation 4 için 2015 yılında çıkacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler