Rainbow Six: Patriots'dan İlk Video Yayınlandı

Rainbow Six: Patriots New York'da geçecek.
05.11.2011 15:08 Samet Konuksal


     Uzun süredir söylenti olarak doluşan yeni Rainbow Six oyunu Patriots, en sonunda geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. İlk detaylar ile birlikte serinin hayranlarını heyecanlandıran Patriots'dan ilk video da yayınlandı.
 
     Yayınlanan videoda oyunun tasarlanmış ilk halini oynanırken görüyoruz. Videonun başında yapımcının dediğine göre videoda gördüğümüz grafikle oyunun çıkışındaki grafikler arasında farklılıklar olacak. Zaten oyunun çıkış tarihinin 2013'e verilmesinden dolayı, bu olağan bir durum.
 
     Her ne kadar bu uyarı yapılsa da, Rainbow Six: Patriots'un ilk halindeki grafiklerin gerçekten de etkileyici olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle ilk sahnedeki karakter animasyonları dikkat çekici gözüküyor.
 
     Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz;
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 15 Dk önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler