Rainbow Six: Patriots'ın Alan Adları Alındı

Rainbow Six'in yeni oyunundan sızan görsel büyük ihtimalle gerçek
30.10.2011 09:39 Alkan Adakaner

 
    Kotaku'nun Haziran ayında ilk görüntülerini yayınlandığı (bu görüntülerin gerçek olduğuna neredeyse eminiz) yeni Rainbow Six oyununun adı da kesinleşmiş gibi görünüyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da ortaya çıkan web alan adları Rainbow Six: Patriots adlı oyuna işaret ediyor.  
 
    UbiSoft Entertainment tarafından satın alınan rainbowsixpatriots.com ve rainbow6patriots.com adlı alan adları ubisoft.com serverları üzerinde kayıtlı görünüyor. Bir Neogaf kullanıcısının Ubisoft içinden aldığı bilgilere göre ise (bunun kesinliği yok) Xbox World Magazine'in yeni sayısında Rainbow Six: Patriots duyurusu yapılacak.
 
     Oldukça kaliteli ve iyi satış rakamlarına ulaşan bir seri olmasına rağmen Ubisoft'un beklediğimiz kadar yakınlık göstermediği bu serinin yeni oyunu umarım en kısa sürede açıklanır.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler