Rainbow Six Siege Önümüzdeki Yıl da İçerik Desteği Alacak

20.11.2017 02:18 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, rekabetçi first-person shooter oyunu Tom Clancy’s Rainbow Six Siege'in üçüncü yılında da içerik desteği alacağını resmi olarak duyurdu.

   Tom Clancy’s Rainbow Six Siege'e üçüncü yılında bir Fransız, bir Rus, iki İtalyan, Birleşik Krallık'tan bir İskoç, bir Amerikan ve iki Faslı olmak üzere toplam 8 operatör ve İtalya ve Fas olmak üzere de toplamda 2 harita gelecek.
 
   Üçüncü yıl Operation Chimera ile başlayacak. Ubisoft "Operation Chimera ile yeni bir fantezi keşfediyoruz: karantina ve biyolojik tehlike." diye belirtti. Ayrıca birinci sezonda dört hafta boyunca coop etkinliği Outbreak gerçekleşecek ve Rainbow Six Siege sahipleri için oynaması ücretsiz olacak.

   Operation Chimera çıkış tarihi henüz belli değil. Ubisoft Six Invitational 2018'de yeni bilgiler paylaşacağını söylüyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler