Rainbow Six Siege PS5 ve Xbox Series X Çıkış Oyunlarından Biri Olacak

17.02.2020 07:51 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un çok oyunculu odaklı taktiksel FPS oyunu Tom Clancy’s Rainbow Six Siege yeni nesil için doğrulandı.
 
WindowsCentral'a konuşan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege yönetmeni Leroy Athanassoff, oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X'in çıkışında ulaşılabilir olmasını hedeflediklerini belirtti.
 
Ayrıca cross-generation multiplayer desteği olacağı da doğrulandı. Yani PlayStation 4 oyuncuları ile PlayStation 5 oyuncuları birlikte oynayabilecek. Aynısı Xbox için de geçerli. Leroy Athanassoff PlayStation ile Xbox arasında da bu desteği sunmak istediklerini ve hatta hazır olduklarını fakat bunun daha çok Sony ve Microsoft'a bağlı olduğunu belirtti. 
 
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 1 Aralık 2015'te PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı. Oyun çıkışından bu yana içerik desteği almaya devam etti ve 55 milyon oyuncu sayısına ulaştı. Yeni operatörler de bu hafta oyuna eklenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 22 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler