Rainbow Six Siege'de Çok Daha Fazla Yıkım Olacak!

08.07.2014 13:11 Ömür Gencer


     Ubisoft'un E3 sunumunda öne çıkan oyunlardan biri de kesinlikle Rainbow Six: Siege'di. İzleyenleri sabırsızca bir bekleyişe sokan bu yapım için geçtiğimiz günlerde oyunun teknik sanatçısı Olivier Couture bir röportaj verdi. Couture, yapım hakkında önemli bilgilere yer verdi.
 
     "Sunumdaki videoda gösterildiği gibi her mekanda bu kadar ince duvarlar yok. Oyunun diğer bölümlerinde de aynı oranda yıkım görebilecek miyiz?" sorusuna yapımcı "Aslında başka haritalar için denemeler yapıyoruz ve gösterdiklerimizden daha fazla yıkım olacak. Oyunda sadece ev benzeri haritalar bulunmayacak değişik mekanlar da göreceksiniz ve kesinlikle daha fazla yıkım olacak." yanıtını verdi.
 
      Yapımcıya yöneltilen bir diğer soru ise açık alanda geçecek haritaların bulunup bulunmayacağıydı. Couture buna yanıt olarak " E3'de gösterildiğinden daha büyük haritalar da bulunacak fakat devasa boyutlarda haritalar sunmayacağız. Harita büyüklüğünü oyuncuya gerginliği yaşatacak şekilde ayarlacağız." dedi.
 
      Herkesin merak ettiği ve iptal olan Rainbow Six Patriots için de yapımcı " Realblast Destruction  motorunun yapabileceklerini gördükten sonra yıkımın oynanışınbir parçası olmasına karar verdik ve bu konsept Patriots'a uymuyordu bu yüzden sıfırdan başlayarak yeni bir oyun geliştirdik" dedi.
 
    Son olarak ise yapımcıya yöneltilen soru oyunda tek kişilik modun yer alıp almayacağıydı. Yapımcı tek kişilik modun Rainbow Six oyunlarında büyük bir yer kapladığını ve Siege'de de bu durumun değişmeyeceğini söyledi. Şu an için tek kişilik mod üzerinde çalışan ekip bu mod hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçınıyor. 
 
    Outside Xbox tarafından yapılan bu röportajın tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler