Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörleri Ace ve Melusi ile Tanışın

15.05.2020 19:52 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'in Steel Wave operasyonu operatörleri Ace (Norveç / Saldıran) ve Melusi (Güney Afrika / Savunan) için ilk bilgileri ve teaser fragmanı yayınladı.
 
Belirtilene göre "Ace mükemmel atış için her zaman nerede durması gerektiğini bilir. Melusi ise tam bir bekçi. Gözlem yapar, savunur ve işini halleder."

"Silah seçimleri de oldukça ilginç ki bu seçimleri tamamen kendilerini yansıtıyor. Ace ileri atılıyor ve bir giriş yapıyor; bütün bariyerlerin içinden geçebilecek bir giriş. Tutkulu biri, ancak kimsenin zarar görmediğinden emin olmak için biraz dikkatli hareket ediyor. Kapıcılar taktik ve ekipmanlarını değiştirerek askeri standartlara ulaştırıldı. Sonuç olarak Melusi farklı durumlara uyum sağlayabiliyor. Bekliyor, devreye giriyor ve oyuncağı gibi kötü durumları engelliyor. Eğer hedefi kendisi yakalayamazsa başkalarının yakalaması için onları yeterince yavaşlatıyor veya onları eylemlerine karşı pişman ediyor."
 
Tanıtım 18 Mayıs'ta Türkiye saati ile 19:00'da gerçekleştirilecek.

Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler