Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörü Aruni ile Tanışın

04.11.2020 23:12 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Neon Dawn operasyonu ile birlikte Tom Clancy's Rainbow Six Siege'e dahil olacak yeni operatör Aruni için teaser fragman yayınladı.

Taylandlı savunma operatörü Aruni, kapıyı lazerle koruyabilen bir araç ile gelecek. Daha önceki sızıntılara göre MK14 EBR, P10 RONI ve PRB92 ekipmanlarına sahip olacak.

Daha fazla detay 8 Kasım Pazar Türkiye saati ile 19:00'da.
 
Operatör Jordan “Thermite” Trace'in Aruni hakkındaki yorumları:
 

Yıllardır onu Apha “Aruni” Tawanroong olarak tanıyorum. Tanışığımızda Tayland Kraliyet Polisi'nde detektifti. Benden ilk başta hoşlanmadığını düşünüyordum ki, aslında benim tepkimi ölçüyormuş. Gerçekten detaycıdır ve her zaman diğerlerinin göremediği bağlantılar kurarak yukarı katta bir şeyler yapıyordur. Tam da bu sebepten ötürü çok iyi bir detektiftir. Bangkok'da bazı işler yapmıştık, ancak o operasyonun detayları hala gizli. Çok kötü yaralanmıştı... Ben onu kaybettiğimizi düşünmüştüm.

Aruni iyileşme sürecine odaklanabilmek için Tayland Kraliyet Polisi'nden ayrıldı. Her mücadeleyle pozitifliği ve odağıyla tek başına ilgilendi. İyileşmesinin ardından çalışmaya özel dedektif olarak geri döndü. Polisken birçok dost edinmişti, etrafı geniştir. Sanırım Jaimini “Kali” Shah ile de oradan tanışıyorlar. Aruni'nin Nighthaven'da gözükmesi uzun sürmedi. Hassas hisleri ve kapasitesiyle on numara bir savunan.

Bangkok'taki o operasyon sıkıntıya girdiğinden beri birbirimizi görmedik, ancak ben teması koparmamaya çalıştım. Onu yarı yolda bıraktığımı düşünmüştüm ve mesajlarıma yaptığı kısa dönüşler de mesafeli duruyordu. Bana kızgın olduğunu düşünmüştüm. Gerçek şu ki Aruni kendini her zaman meşgul tutar. Azimli, yüksek motivasyonlu ve inanılmaz odaklı birisi. Bu sebeple onun için kızgınlık yalnızca bir dikkat dağıtıcı öğe olsa gerek. Birkaç hafta önce yeniden görüştüğümüzde sanki hiçbir şey değişmemiş gibiydi.

Aruni'yle yeniden çalışmayı çok isterim. Nighthaven'daki rolü onu çok değiştirmese de Program'a büyük katkısının olacağından eminim. Aynı zamanda düşmanların hızlarını düşüren ve gidebileceği yerleri kısıtlayan bir cihazı da yanında getiriyor. Invitational'da farklı takımlardayız. Ancak oyunlar bittiğinde geçmişi anacak zamanımız olacak. Olay şu ki Aruni geçmişte kalmıyor – her zaman geleceğe, ilerlemeye ve dünyayı daha güvenli bir yer haline getirmeye odaklanmış durumda. Keşke bu filozofiye karşı yaklaşımını hepimiz öğrenebilsek.

 
Teaser fragman:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler