Raji: An Ancient Epic Geliştiricisi Oyundaki DRM'i Kaldırdı

21.10.2020 11:24 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Nodding Heads Games, Raji: An Ancient Epic'teki DRM'i oyunculardan gelen yorumlar üzerine oyunun çıkışından dört gün sonra kaldırdı.

Nodding Heads Games tarafından yapılan açıklama:
 
"DRM, oyuncular için her zaman çok hassas bir konu oldu. Korsanı yavaşlatması sebebiyle geliştiriciler için hayati bir öneme sahip olabiliyor fakat en iyi DRM'in bile sorunları bulunuyor. Bazen dürüst oyunculara engel oluşturabiliyor ve bazen de oyunun performansını etkiliyor. Bizim kullandığımız DRM'in oyunun performansını etkilemediğini belirtmek isteriz ve bundan gurur duyuyoruz."
 
"Topluluğumuzdan gelen geri bildirimlere baktığımızda, oyunu satın almış olmasına rağmen oynayamayan çok sayıda oyuncunun olduğunu gördük. Bu durum oyun üzerinde çalışmış olanlar için kabul edilebilir değil. Ardından, kişisel nedenlerden dolayı DRM'i sevmeyen oyuncular olduğunu da gördük. Bu düşünceye de kesinlikle saygı duyuyoruz. Sonuç olarak bizler de kalpten birer oyuncuyuz ve bunun arkasındaki bazı duyguları anlayabiliyoruz."
 
"Topluluğumuzun söylediklerini dinledikten sonra ve bundan etkilenen oyuncularımız için elimizden gelenin en iyisini yapmak için yeni güncellemeyle birlikte DRM'i oyunumuzdan kaldırma kararı aldık. Tek yapmanız gereken oyunu güncellemek ve DRM gitmiş olacak."
 
Eski Hindistan'da geçen aksiyon macera oyunu Raji: An Ancient Epic şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Türkçe altyazı desteği mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Raji: An Ancient Epic Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Nodding Heads Games Dağıtıcısı: SUPER.COM Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 16 Dk önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 43 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler