Rambo'nun Yeni Oyunu Geliyor!

Rambo'nun NES maceraları oldukça başarılıydı.
04.08.2011 17:02 Ersin Kılıç


     Rakiplerini gözünü kırpmadan tarayan, gerektiğinde kendisini çamurlara bulayan tek kişilik dev ordu Rambo'nun yeni oyunu geliyor. Henüz oyunun resmi duyurusu yapılmamış olsa da Reef Entertainment'ten oyunun yapılacağına dair bir açıklama yapılmış.
 
     "Sylvester Stallone filmlerinin büyük bir hayranıyım ve StudioCanal ile anlaşarak Rambo oyunlarını yapabilmek için bir fırsat yakaladık." diyen Reef Entertainment CEO'su Peter Rezon, Sylvester Stallone ile birlikte birçok ünlü ismin yer aldığı Expendables 2 filminin önümüzdeki yaz sinemada boy göstereceğini hatırlatarak, o dönemin kendileri için oldukça iyi olabileceğini dile getirmiş.
 
     Kısacası şu an anlaşma aşamasında olan Rambo oyunu şayet yapım aşamasında ise çıkış tarihi muhtemelen Expendables 2 filmi ile paralel bir tarihte olacak. Sizin gibi bizde resmi duyuruyu bekliyoruz. Oyunun PC ve Xbox 360 için düşünüldüğünü de hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 6 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 7 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler