Rampage Film Oluyor

Şehirleri yerle bir eden canavarlar bu defa bir filmde karşımıza çıkacak
20.11.2011 11:32 Alkan Adakaner

    80'lerin arcade salonlarının beğenilen oyunlarından birisi olan Rampage film olacak. New Line Cinema bu klasik oyunu filme adapte etmek için çalışmalara başladığını duyurdu. Son Durak ve Elm Sokağı Kabusu adlı filmleri yapan John Rickard'ın da şu an bazı yazarlarla görüştüğü açıklandı.
 
      Rampage son olarak Rampage: Total Destruction adlı oyunuyla Wii, GameCube, DS ve PS2 ekranlarında boy göstermişti, ama oyun beklenen ilgiyi göremedi. Belki bu film sayesinde yeni bir oyunla da karşılaşabiliriz.
 
    Bu arada New Line Cinema'nın sahibinin Warner Bros olduğunu hatırlatalım. Bu film için yüksek kalitede teknoloji ve yüksek bir bütçe ayrılacak gibi görünüyor. Kim bilir belki de Warner Bros'un kendi stüdyolarından birisi de bu filmin oyununu geliştirir.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 11 Dk önce Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 3 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 4 Saat önce Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 23 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler