Rapor: Destiny 2, Bu Senenin Eylül Ayında Çıkmayacak

23.01.2016 15:13 Samet Konuksal


    Her ne kadar resmi olarak duyurulmamış olsa da, bu senenin Eylül-Kasım aralığında çıkması beklenen ikinci ana Destiny oyunu için yeni bir haber paylaşıldı. Kotaku'nun raporuna göre normalde Eylül 2016'da çıkması beklenen Destiny 2, beklenen tarihten daha geç bir dönemde piyasada olacak. 
 
    2014'te Destiny'i, 2015'te The Taken King isimli büyük çaplı eklentiyi, bu sene de ikinci ana oyunu sunması beklenen Bungie ile Activision ikilisi hakkında çıkan raporlara göre firmalar geçtiğimiz haftalarda projenin çıkışını erteleme kararı aldı. 2019'a kadar Destiny markası üzerine anlaşması bulunan ikili, bundan sonrasında Destiny için çıkması planlanan bazı içerikleri iptal edip Destiny 2'ye kaydıracak. Ana oyunun resmi çıkışı 2017'nin başlarında yapılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler