Rapor: EA, Oyunlarını Comcast ile TV İzleyicilerine Sunacak

03.05.2014 13:25 Samet Konuksal


    Bulut teknolojisi ilerledikçe, daha güçsüz cihazlarda daha iyi oyunlar görmeye başlar hâle geldik. Şimdi size, tipik bir uydu alıcısı üzerinden FIFA, Madden veya Plants vs. Zombies gibi serileri oynayabileceğinizi söylesem, ne derdiniz?
 
    Reuters'ın haberine göre Electronic Arts, Amerikalı yayıncı Comcast ile anlaşma sağlamak üzere. Habere göre 22 milyondan fazla aboneye sahip Comcast'te Electronic Arts'ın 'aile dostu' oyunları bulut teknolojisi sayesinde oynanabilir olarak sunulacak. Belirtilenlere göre ilk etapta firmanın FIFA, Madden, Monopoly, NBA ve Plants vs. Zombies gibi serileri oynanabilir olacak. Comcast, sistemde şiddet içeren yapımlara yer vermek istemiyormuş.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 35 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler