Rapor: Journey, 3 Saatte Bitiyor

Devasa bir alan keşfedilmeyi bekliyor.
02.02.2011 04:20 Levent Polater

 
   flOw ve Flower 2 gibi farklı oyunlarla karşımıza çıkan thatgamecompany firmasının yapım aşamasındaki yeni oyunu Journey hakkında bir rapor geldi.
 
    TheSixthAxis sitesinin verdiği bilgiye göre 'deneyimli' oyuncular Journey'in tek kişilik modunu 3 saatte bitirebilirlermiş. Ancak 3 saatte bitirmek biraz da oyuncunun performansına bağlı olduğu belirtiliyor.
 
     Journey hakkında biraz bilgi vermek gerekirse, online bir dünyada dev bir alanda uçsuz bucaksız yerleri ve gizemli toplulukları keşfetmek için yola koyulan bir karakterin hikayesinde kendimizi buluyoruz. İster yalnız ister arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz Journey'de yaptığınız seçimler senaryonuzu etkileyecek. Playstation 3 için yapılan bu özgün oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Ancak bu sene çıkması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler