Rapor: Max Payne 3, Önümüzdeki Ay Gözükecek

Oyunun arkasında Rockstar Vancuver bulunuyor.
05.09.2011 11:23 Ersin Kılıç


     Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan ve yayınlanan son birkaç ekran görüntüsü ile yaşadığını gösteren Max Payne 3'ün önümüzdeki ay tanıtılacağı belirtiliyor.
 
     GameKings sitesinin raporlarına göre oyunun yapımcısı olan Rockstar Games, Max Payne 3'ü ilk kez önümüzdeki ay Hollanda'da yapılacak olan özel bir etkinlikte tanıtacak ve oyunun yeni bilgilerine yer verecek. Gelen bilgiler arasında bu özel etkinliğin 1 - 2 Ekim tarihlerinde yapılacağı da belirtilmiş.
 
     Açıkçası Max Payne 3'ün artık kendisini yavaş yavaş göstermesi gerekiyor. Duyurulması üzrinden 3 yıl geçmesine rağmen hala oyun hakkında elle tutulur fazla bir bilgiye sahip değiliz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 28 Dk önce Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 45 Dk önce Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 1 Saat önce Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 1 Saat önce Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler