Rapor: Skate Serisinin Yeni Oyunu Temmuz'da Duyurulacak

26.06.2022 13:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından geliştirilen ve yayınlanan kaykay oyun serisi Skate'in yeni oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Try Hard sitesinden Tom Henderson ile konuşan kaynaklar, serinin yeni oyununun duyurulmaya hazır olduğunu söyledi.
 
Skate serisinin yeni oyunu hakkında Nisan ayında bazı görüntüler sızdırıldı. Ortaya çıkan bu görüntüler, oyunun henüz erken geliştirme aşamasında olduğunu gösteriyordu (Ya da bu görüntüler oyunun erken aşamadaki geliştirme sürecinden sızdırıldı). Franchise yönetmeni Deran Chung ve yaratıcı yönetmen Chris Parry, EA Play Live 2020 canlı yayın etkinliği sırasında oyunun henüz erken geliştirme aşamasında olduğu açıklamıştı.
 
Ocak ayında EA, Vancouver merkezli Full Circle stüdyosunu kurdu ve bu stüdyo Skate 4 (resmi adı henüz belli değil) üzerinde çalışacağını belirtti. Ekibin başında ise Microsoft - Xbox Live'ın eski başkanı Daniel McCulloch bulunuyor. 
 
Oyun hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmemekle beraber EA, Haziran 2020'de yatırımcılara yapılan bir çağrı sırasında Skate 4'ün kullanıcı tarafından oluşturulan içeriklere izin vereceğini ve etkileşimli bir yapıda olacağını açıkladı. Ayrıca açık bir dünyaya sahip olacağını bildirdi.
 
Serideki son oyun olan Skate 3, Mayıs 2010'da piyasaya sürüldü. Oyun, park oluşturma ve çeşitli zorluk modları gibi yeni özelliklerle oyunculara sunuldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skate 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 40 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 1 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 2 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler