Rapor: Square Enix'in Los Angeles Stüdyosu Kapandı

Firmanın geliştirdiği Project Dropship'ten bir ekran görüntüsü
02.07.2011 03:59 Levent Polater

 
    Japonya sınırları içerisinden Batı'ya başarıyla yönelmeyi başaran sayılı firmalardan biri olan Square Enix, bu amacı uğruna 2008 yılında satın aldığı Eidos'tan bir kaç ay önce Los Angeles'ta yeni oyun stüdyolarını Square Enix LA adı altında açmışlardı. Ancak bugün yapılan bir duyuruya göre Square Enix, bu stüdyosunu kapatma kararı aldı.
 
    Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life As a King'in tasarımcılarından biri olan Fumiaki Shiaishi bu stüdyonun başında bulunuyordu. Square Enix'in konu ile ilgili ayrıntılı bir rapor sunması bekleniyor. Stüdyoda 10 ilâ 20 arasında çalışan olduğu ve stüdyonun genel olarak indirilebilir olarak satılacak oyunları geliştirdiği bildirildi. Bunlardan biri ise bir süredir yapım aşamasında olan Project Dropship'di.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler