Rapor: Super Mario Run 3 Günde 37 Milyon İndirmeye Ulaştı

20.12.2016 08:21 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo'nun gerçek anlamdaki ilk mobil oyunu Super Mario Run paylaşılan rapora göre 3 günde 37 milyon indirildi. Bu bilgi ise PocketGamer.biz tarafından App Annie adlı analiz sitesinin verileri baz alınarak paylaşıldı. (Farklı raporlar farklı veriler veriyor. Örneğin Sensor Tower, oyunun 25 milyon indirildiğini söylüyor.)
 
   App Annie'den gelen istatistiklere bakacak olursak 37 milyon indirmenin 11 milyonu Amerika Birleşik Devletleri üzerinden yapılmış. Ayrıca 2 milyon indirme de Birleşik Krallık üzerinden.
 
   Bunun dışında ilk üç gün boyunca kullanıcılar her gün ortalama 2.4 kez Super Mario Run oynadı. App Annie, ortalama bir oyun süresinin ise 5 dakika 35 saniye olduğunu belirtti. 
 
   En çok oynanan cihaz ise ortalama 14 dakika 10 saniye ile iPad oldu. iPhone kullanıcıları Super Mario Run'ı ortalama 12 dakika 14 saniye oynadı.
 
    Super Mario Run, iPhone, iPad ve iPod için (iOS 8.0 ve sonraki sürümlerde) çıktı. Oyunu App Store üzerinden ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz. Tam sürüm fiyatı ise Türkiye için 26.99 TL olarak belirlenmiş durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Run Platformlar: Mobil Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 15 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler