Rapor: Wii U, Xbox 360'tan 2 Kat Güçlü Olacak

25.01.2012 21:42 Levent Polater

 
    Wii U'nun kapasitesiyle ilgili yeni söylentiler gün yüzüne çıkmaya başladı. İlk duyurulduğundan itibaren Xbox 360 ve Playstation 3'ten çok daha güçlü olacağı spekülasyonları yayılan Wii U için dün gece verilen bir rapor gündeme damgasını vurdu.
 
    Verilen bilgiler doğrultusunda Wii U'nun Microsoft'un yeni ev konsolundan (Xbox 720) %20 daha az güçlü olacağı, Xbox 360'tan ise 2 kat daha fazla güçlü olacağı söylendi.
 
    Develop'un kaynağı tarafından alınan bu rapora göre bu bilgiler bir oyun firmasının çalışanı tarafından sızdırıldı. Çalışanın, Wii U'nun Xbox 720'ye oranla daha az güçlü olması yüzünden 2 konsol için ayrı ayrı plan yapmak zorunda olduğundan şikayetçi olduğu söyleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler