Rapor: Xbox One Kinect Algılayıcısı Tek Başına Ekim Ayında Satışa Sunulacak

27.08.2014 12:16 Talha Aynacı

     Duyurulduğu dönemden bugüne büyük değişikliklere uğrayan Xbox One için yapılan son hamlelerden birisi de paket içeriğinden Kinect algılayıcısının çıkartılması olmuştu. Böylece konsolun satış fiyatı düşürülerek, piyasadaki en büyük rakibi PlayStation 4'ün fiyat üstünlüğüne karşı bir dengeleme yakalamayı hedefledi.
 
Kinectsiz Xbox One'lar piyasadaki yerini alırken, tek başına satılacak Kinect sensörüyle ilgili raporlar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Windows Phone Central isimli bir kaynağa göre yeni nesil Kinect algılayıcısı tek başına Ekim ayında Amerika marketlerindeki 149$ fiyat etiketiyle yerini alacak. 
 
Xbox One ile birlikte piyasaya sürülen 2. nesil Kinect algılayıcısı Windows işletim sistemine sahip PC'ler için geçtiğimiz Temmuz ayında £159/$199 fiyatıyla raflarda yer etmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 1 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 3 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler