Rare : "Eski Oyunları Yeniden Yapmayacağız."

29.03.2010 16:58 Talha Aynacı

 
 
 
     Nintendo'nun çeyrek asırlık partneri Rare, milyon dolarlık ederi ile Microsoft kanatları altına girdikten sonra kendilerinden hep heyecan verici yepyeni IP'ler beklendi. Sonucta Microsoft'un parası boldu, Rare'nin de oyun zekası.
 
     Ancak Rare bekleneni vermek bir yana kült oyunlarının yeniden yapımlarıyla da bizleri üzdü. Son hatırladığımız Kameo ve Viva Pinata dışında yeni bir IP ile karşımıza çıkamayan Rare; Conker : Bad Fur Day, Perfect Dark, Banjo-Kazooie, Donkey Kong 64 gibi oyun dünyasında yer etmiş oyunlarının bazılarını yeniden günümüze uyarlamak dışında pekte birşey yapamadı.
 
     İngiliz menşei yapımcı firmanın patronu Mark Betteridge adil bir şekilde yapana kadar eski serilerini yeniden ele almayacaklarını, eski serilerine dönmeyeceklerini açıkladı;
 
"Eski serilere ancak, onları adil bir şekilde yapabileceğimiz bir yol olmadıkça geri dönmeyeceğiz."
 
      Son olarak XBLA'a Perfect Dark ve ilk iki Banjo Kazooie oyununu  sunan Rare artık eski serileri azad etmiş gibi görünüyor. Peki Rare'in yeni projesi nedir ?  Henüz netlik kazanmasada bir zamanların abartısız "efsane" yapmcısı Rare'in Natal üzerinde fitness oyunu geliştirdiği biliniyor.
 
     E bide Battletoads remake'i yapsaydınız ?
 
 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Corsair CEO'sundan GTA 6'nın PC Sürümü İçin Açıklama 2 Saat önce NewGamePlus: Crysis 4'ten Kara Haber 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Çok Sevildi: Peki Neden? 4 Saat önce Epic Games 585 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor 5 Saat önce Marvel Rivals İçin PvE Mod Planları Bulunmuyor 15 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler