Ratched & Clank: All 4 One'dan Yeni Görüntüler

Dikkat edin ham yapar
02.02.2011 15:12 Alkan Adakaner


     Playstation'ın platform oyunları türünde gurur kaynağı olan Ratched & Clank serisine yeni bir oyun daha katılıyor. All 4 One adlı bu oyunun amacı ise co-op zevkini en iyi şekilde yaşatmak olacak.
 
     Ratchet, Clank, Qwark ve Doctor Nefarious'u yönettiğimiz oyun 2011 yılının Sonbahar döneminde piyasaya çıkacak. Geliştirici Insomniac Games ise oyundan görüntüleri yayınlamaya devam ediyor. 
 
     Grafiksel olarak oldukça başarılı olacağını düşündüğümüz Ratched & Clank: All 4 One'ın yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank : All 4 One Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 24 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler