Ratchet&Clank: Into the Nexus, Vita için Listendi

05.12.2013 08:25 Alkan Adakaner


     Playstation 3 için duyurulan bazı oyunların Playstation Vita'ya da duyurulmasına artık alıştık. Özellikle HD koleksiyon paketlerinin PS Vita için de gelmesi gerçekten de sevindirici. Buna karşın oyuncular Ps Vita'ya özel yepyeni oyunlarla karşılaşmak istiyorlar.
 
     Sony bir başka Playstation 3 oyunu olan Ratchet & Clank: Into the Nexus'u PS Vita için de çıkaracak gibi görünüyor. Avrupa oyun derecelendirme kuruluşu PEGI oyunu Ps Vita için listeledi. Bu listeleme oyunun PS Vita'ya geleceğini neredeyse kesinleştiriyor.

     Bu arada oyunun Playstation 3 sürümünün Metacritic ortalamasının 76 olduğunu da hatırlatalım. Yani oyun genel olarak beğeni toplamış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank: Into the Nexus Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 13 Dk önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 12 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler