Ratchet & Clank Filminin Fragmanı Yayınlandı

15.10.2015 22:16 Ömür Gencer


       Ratchet & Clank filmi için yeni bir fragman geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Bu iki buçuk dakikalık fragmanda filmin senaryosu hakkında fikir sahibi olabiliyoruz. 
 
        Fragmanda, filme ismini veren iki karakterimizin tanışma anı gibi önemli sahnelere yer verilirken Captain Qwark ve Dr. Nefarious gibi isimleri de görebiliyoruz. Ratchet & Clank'te karakterlerimiz, Chairman Drek isimli kötü karakterin Solona Galaksisi'ndeki tüm gezegenleri yok etmesini engellemeye çalışacak. Filmin seslendirme ekibinde Sylvester Stallone, Paul Giamatti, Rosario Dawson, John Goodman ve Bella Thorne gibi önemli aktörler görev alıyor. 
 
        Bahsettiğimiz film, 29 Nisan 2016'da vizyona girecek. Aynı isimli PlayStation 4 oyununun da bu tarihlere yakın bir dönemde çıkış yapacağını söyleyebiliriz. Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler