Ratchet & Clank: Full Frontial Assault Duyuruldu

18.07.2012 21:34 Samet Konuksal


  Playstation'un beğenilen özel serilerinden Ratchet & Clank adına yeni bir oyun duyuruldu. Ratchet & Clank: Full Frontial Assault'un duyurusunu yapan Insomniac Games, bu kez farklı bir yol izleyecek.
 
  Belirtilenlere göre R&C: Full Frontial Assault, sadece Playstation Network üzerinden yani indirilebilir olarak sunulacak. Full Frontial Assault'ta olan değişiklik sadece bunla sınırlı kalmayıp oyunun içine de yansımış. Açıklamaya göre yeni Ratchet & Clank oyununda Insomniac, seriye kule savunma deneyimini kazandıracak.
 
  Verilen bilgilere baktığımızda oyunda sürekli olarak binalar kurup gelen akınları karşılayacağız. Fakat bu noktada yetkililer oyuna "Kule savunma oyunu" demiyor çünkü oyunda farklı yöntemler de yer alacakmış.
 
   Şimdilik gelen ilk bilgiler bunlar. Yayınlanan ilk görsellere aşağıdan bakabilirsiniz;
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank: Full Frontial Assault Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler