Ratchet and Clank Filminin Seslendirme Kadrosunda Önemli İsimler Var

15.05.2015 16:16 Cenk Akyürek


 
     Ratchet and Clank için bir film yapıldığını biliyor muydunuz?Çok az kişinin bildiğine eminim çünkü film 2013'de duyuruldu(hatta bir teaser'ı bile var) ama sonrasındaki gelişmeler pek basına yansımadı. Herneyse, sonuç olarak filmin yayın tarihi bile açıklandı. 29 Nisan 2016'da sinemalarda sevdiğimiz bu iki karakteri izleyebileceğiz.

     Filmin en ilgi çekici yanı da, seslendirme kadrosundaki önemli isimler. Bunlar; James Arnold Taylor ve David Kaye Ratchet ve Clank'ı, Paul Giamatti Başkan Drek'i, John Goodman Grimroth'u, Sylvester Stallone Victor'u, Bella Thorne Cora'yı ve Rosario Dawson Elaris'i seslendirecek.

     Filmin yönetmen ekibi de sağlam; Kevin Munroe (Teenage Mutant Ninja Turtles) ve Jericca Cleland (Animism). Insomniac Games'in senaryo yazarı TJ Fixman'da filmin senaryosunu hazırlamış.

     Bazı şanslı insanlar filmi görmek için 1 sene daha beklemek zorunda değil çünkü film bu haftasonu Cannes 2015 Marché du Film festivalinde gösterilecek.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 19 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler