Ratchet ve Clank: Rift Apart PS5 Boyutu Belli Oldu

06.06.2021 16:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Yaklaşan Ratchet ve Clank: Rift Apart oyunu 33 GB'lık çok bir boyuta sahip olacak. PS5 özel oyunu önümüzdeki hafta yani 11 Haziran'da piyasaya sürülecek. Oyun için önceden yükleme seçeneği mevcut.
 
Pek çok çağdaş rakip oyunlara nazaran Rift Apart'ın boyutu hayranlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Oyuncular oyunun 33.618GB boyutu hakkında pek çok olumlu yorumda bulundular.
 
Insomniac Games'in topluluk direktörü James Stevenson, bunun bir yazım hatası olmadığını doğrulayarak: "33 GB'lık bir lezzet" olarak nitelendirdi. Ayrıca: "Artık yeni nesil PS5 oyunlarında yapılan sıkıştırma teknikleri ve SSD aracılığıyla boyutlar küçülüyor" ifadelerini kullandı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet and Clank: Rift Apart Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler