Ravaged İçin Ücretsiz DLC Yayımlandı

27.12.2012 12:04 Erkut Köse


    Kickstarter'da beklediği desteği aldıktan sonra Steam'de yerini alan bağımsız FPS oyunu Ravaged'in daha önce söz verildiği gibi ilk ücretsiz DLC'si yayımlandı.
 
    Yayımlanan bu paketin ismi "Apocalypse". Oyuna birçok yeni silah ekleyen paketin içerisinde, Dustbowl isminde ve oyunun en büyük haritalarından biri de bulunuyor. Tabii ki yeni araçlar da unutulmamış. Yeni eklenen araçların en büyük özelliği ise oyuncuları takım oyunu oynamaya teşvik etmesi. Ravaged'in en önemli eksiklerinden biri olarak gösterilen takım bazlı oyun sisteminin çok da derin olarak işlenmemesi, böylece bir nebze de olsa düzeltilmiş.
 
    Pakete sahip olmanız için oyunu satın almış olmanız yeterli. Daha sonra oyunun Steam sayfasına ulaşarak ücretsiz olarak DLC'yi indirebilirsiniz.
 
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ravaged Platformlar: PC Geliştirici: 2 Dawn Games Dağıtıcısı: 2 Dawn Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler