Rayman Origins HD Konsollar Dışında da Görülebilir

05.07.2010 20:21 Alkan Adakaner

 
 
     Xbox 360 ve Playstation 3 için açıklanan Rayman Origins'te serinin köklerine iniyor ve ilk oyundaki gibi 2D bir oyun sistemine sahip oluyoruz. 2D oynanışı nedeniyle serinin hayranlarının büyük ilgisini çeken oyun diğer platformlara gelecek mi diye sorarsanız bu imkansız değil.
 
     Rayman Origins blogunda oyunun hangi platformlara çıkacağının sorulması üzerine verilen yanıtta HD konsollar için kesinleştiği, ama Wii, PC,3DS ve iPad için de düşünüldüğü açıklandı.
 
     Büyük ihtimalle Rayman Origins multiplatform oyunları seven Ubisoft tarafından diğer cihazlara da uyarlanacaktır ki Wii ve 3DS'te oyuna büyük ilgi gösterileceği konusunda şüphemiz yok.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler