Rayman Origins Vita Yeni Bilgiler ve Çıkış Tarihi

Kolsuz ve bacaksız kahramanımız Vita ekranlarında boy gösteriyor.
27.01.2012 13:59 Ersin Çakı


     Rayman, konsollara 1995 yılında girmiş bir video oyun serisidir. İlk zamanlar 3D platformlar için en çok tercih edilen oyunlar arasında kendine önemli bir yer edinmiş olsa da, zamanla bu önemini kaybetti ve ilk zamanlarda yaşattığı o heyecan verici duyguyu yoketti. Anlayacağınız Tavşan yorgun düştü.

     Rayman serisi bitti diyenlere Ubisoft'dan mesaj gecikmedi.

     Rayman Origins ile köklerine dönen seri, bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor olacak ki, bugün birden çok platform için yayınlandı ve yayınlanmaya hazırlanıyor. PS3, Xbox ve Wii için zaten yayınlanmış olan Rayman Origins oyunu yakında 3DS, PC ve PS Vita için çıkışını yapacak.

     Ubisoft'un basın sözcüsü Alex Monney, bugün Playstation Blog sitesinde Rayman Origins'in PS Vita sürümüne ait bazı yeni bilgileri kullanıcılar ile paylaştı.

     Monney'in söylediklerine göre, oyun PS3 ve Xbox sürümlerinde olduğu gibi benzer özellikleri taşıyacak. Hatta PS Vita için getirilen yeni seçenekleri sayesinde onlardan daha fazla keyif sunacak.

     Vita'nın dokunmatik ekranı sayesinde, oyun sırasında karakter yani Tavşan yakınlaştırıp, uzaklaştırılabilecek. Ayrıca oyun "Ghost" moduna da sahip olacak.

     Oyunun eksik yanları da yok değil. Mesela PS3 ve Xbox sürümlerinde olduğu gibi bir online moduna sahip olmayacak. Bunun yanı sıra, PS3 ile arasında çapraz platform desteği bulunmayacak.

     Rayman Origins, 14 Şubat'ta yayınlanacak ve 22 Şubat'ta PSN üzerinden indirilebilecek. Oyunun indirilebilir sürümü 900 MB civarında olacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler